I also have an Alpine 7909 head unit... - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd April 2009, 07:54 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
Default I also have an Alpine 7909 head unit...

Hoping to fix this too. Might be transport mechanism issue. If I remember correctly, when inserting CD, it ejects it or doesn't accept CD properly.

I had actually emailed the Alpine service centre in Canada, but no response yet for quotes on repair. I'm hoping now though, that I can fix the amp myself, the head unit I may be able to resolve the CD issue too I hope.

Tim
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Alpine 7909's parts Bom Car Audio 2 19th May 2009 05:34 PM
My Alpine 7909 cd Robcrx Car Audio 11 24th February 2009 10:48 AM
Anyone ever repair the smps inside an Alpine V-Drive head unit? turbo_slug Car Audio 1 18th March 2008 08:42 PM
Alpine ipod head unit vizion Car Audio 6 31st July 2007 03:47 AM
Alpine head unit says 4V pre-out but only 40mV? rth Car Audio 18 27th April 2005 11:31 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:57 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2