rockford 4060x problem.. - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th March 2009, 04:04 PM   #1
marko is offline marko  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: donnyuk
Default rockford 4060x problem..

hi all, i'm trying to fix this little gem up, it's a series 1 4channel which powers up but no output! i have 24v on the positive side of the rails but nothing on the negative side, what would cause this?

mark.
  Reply With Quote
Old 15th March 2009, 08:27 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2007
A broken leg or a bad solder joint on the negative rectifier diode.
__________________
If it ain't broke Don't fix it
  Reply With Quote
Old 15th March 2009, 08:34 PM   #3
marko is offline marko  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: donnyuk
thanks, i'll look into that! all 4 output devices are not reading 24v like the pos..
  Reply With Quote
Old 15th March 2009, 09:37 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2007
Are all of the output devices the same part number? If they are all the same, one half of the devices will have rail voltage on Source and the other half of them will have rail voltage on Drain.
__________________
If it ain't broke Don't fix it
  Reply With Quote
Old 17th March 2009, 05:55 PM   #5
marko is offline marko  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: donnyuk
you are correct, they are the same devices so that's that theory out of the window!

i don't know why it has no output now
  Reply With Quote
Old 17th March 2009, 07:52 PM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Have you tried to get the schematic diagram from Rockford?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rOCKFORD P8002 edfirebird68 Car Audio 17 6th January 2014 03:12 AM
Rockford T20001bd PQatPIT Car Audio 4 11th January 2009 07:59 PM
Rockford Fosgate 325.1 phreaktor Swap Meet 1 29th February 2008 12:54 AM
Help me with Rockford 500bd valterdaw Car Audio 7 19th May 2007 09:43 PM
rockford amp transistors mike49504 Car Audio 1 2nd April 2007 10:00 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:12 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2