Alpine MRV-1000 Fault - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 7th November 2007, 07:25 PM   #21
codegen is offline codegen  Norway
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2006
Send a message via MSN to codegen
okey. i could not find TL494CN, but i found TL494N, does this work?
  Reply With Quote
Old 7th November 2007, 08:22 PM   #22
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
The 'C' is the code for the temperature range so it's not really important. The 'N' indicates that it's a 16 pin DIP through-hole package. If the component you found is a 16 pin DIP through-hole package, it will work.
  Reply With Quote
Old 7th November 2007, 10:47 PM   #23
codegen is offline codegen  Norway
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2006
Send a message via MSN to codegen
Okey, good
Thanks for the help, Perry
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alpine MRV-1000 repair questions spooney Car Audio 40 28th July 2013 11:05 AM
Alpine MRV-1000 yet again spooney Car Audio 39 18th May 2013 11:07 PM
alpine mrv-1000 kgkroman Car Audio 1 4th December 2009 01:46 PM
Alpine MRV-1000 round two spooney Car Audio 6 30th August 2007 10:43 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:30 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2