Recap Problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Car Audio

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th August 2007, 09:04 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2007
Default Recap Problem

I just finished recapping a mid-60's car am radio. Made sure all of the caps were within 20% and voltage of equal or greater value. All of the polarities are correct but now when I bench tested it.......nothing not even a pop when I turn the volume knob on. I was at least getting a pop before I began the recap but for some reason now I'm not getting any power? Got any ideas or suggestions as to what to look for next? Thanks for your help!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Meridian 101 recap RCruz Solid State 72 14th September 2011 09:17 AM
Naim recap LActon Solid State 5 17th February 2007 09:47 PM
PSX Recap sorenj07 Digital Source 2 31st January 2007 01:13 AM
To Recap - A Question Family_Dog Tubes / Valves 5 29th May 2006 08:22 AM
How to recap a mixer? funkfaker Parts 2 28th August 2005 05:45 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:18 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2