Bugle phono problems... - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Analogue Source

Analogue Source Turntables, Tonearms, Cartridges, Phono Stages, Tuners, Tape Recorders, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd September 2003, 10:29 PM   #11
Cobra2 is offline Cobra2  Norway
DIY !
diyAudio Member
 
Cobra2's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Stavanger, Norway
Send a message via Skype™ to Cobra2
Default How 'bout that switch?

You have an external mounted switch...did you double-check the connection to pcb? And linked the right spaces?

Arne K
Attached Images
File Type: jpg 106-0696_img.jpg (15.3 KB, 398 views)
__________________
Don't believe everything you think...
  Reply With Quote
Old 23rd September 2003, 01:06 PM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: houston
About the linked spaces, was i supposed to connect those two sets of holes first and then put a switch? B/c i just connected it one wire to each of the six pads.

Ivan C.
  Reply With Quote
Old 24th September 2003, 11:33 AM   #13
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Belgium
Power supply sequencing problem? Put over each battery a diode like a 1n4001 in reverse.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hagerman Tech. 'bugle' phono preamp lgreen Analogue Source 6 13th March 2007 04:46 PM
bugle phono troubleshooting llic Chip Amps 4 10th February 2007 04:07 PM
FA: Hagerman Technology Bugle Phono Half-Kit fireman Swap Meet 0 4th September 2006 01:33 PM
Hagerman Bugle Phono preamp with 2 - 12V SLA batteries mattjk Swap Meet 1 21st March 2005 06:31 PM
offset probelm in bugle phono preamp dre Solid State 5 13th April 2003 07:41 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:45 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2