Thorens TD 125 speed problems - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Analogue Source

Analogue Source Turntables, Tonearms, Cartridges, Phono Stages, Tuners, Tape Recorders, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28th October 2007, 04:20 PM   #21
600LPs is offline 600LPs  Thailand
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2007
ashok,

Ok, I saw it, but "dang" if they don't make it hard to download! Using Firefox on Xp and Mac, I get a system message saying I'm at fault somehow. New one on me. Of course I'll try to figure it out.

John, thanks for your input as well.

600LP's
  Reply With Quote
Old 28th October 2007, 04:25 PM   #22
diyAudio Member
 
ashok's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: 3RS
OK,
you can PM me and give me an email ID where I can send you the file. It's just under 1Mb.
Cheers.
amadhavan(at)eth(dot)net
__________________
AM
  Reply With Quote
Old 27th February 2008, 08:11 PM   #23
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Default TD 125 transformer

I have one of these excellent players, maybe i post this in the wrong thread (my first post), but anyway, i have speed problems with mine. It is absolutely not moving. At all. Two years ago, it started to smell funny (not while playing!) and fumes began to rise. I pulled the plug, opened it up, had a quick look and put it on the i-do-it-later shelf. Anyway, now i've re-opened the old pal, had a thorough look inside, read all posts and manuals i can find out here, visually checked all the caps; they all look good to me, and come to the conclusion it's probably the transformer thats broke. I get 220 V in and not a single one out from it. It do looks a little burnt as well. No i need to replace it but i can't find the specs on it. The numbers on the transformer are "B 830 - 10" Thanks for looking!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
thorens td 180 in ....high speed east electronics Analogue Source 0 7th October 2008 08:29 PM
Technics SP-10 speed problems Stefanoo Analogue Source 3 17th August 2008 10:05 PM
Thorens TD 125MKII speed inconsistent? 600LPs Analogue Source 0 26th October 2007 05:32 PM
Technics SP 10 Speed Problems rollinr Analogue Source 26 21st June 2004 06:44 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:51 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2