Go Back   Home > Forums > Source & Line > Analog Line Level

Analog Line Level Preamplifiers , Passive Pre-amps, Crossovers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd December 2012, 08:42 AM   #21
diyAudio Moderator
 
pinkmouse's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chatham, England


Thread moved to more appropriate area.
__________________
Al
I conceive of nothing, in religion, science or philosophy, that is more than the proper thing to wear, for a while. Charles Fort
  Reply With Quote
Old 23rd December 2012, 08:57 AM   #22
diyAudio Member
 
csom's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Homeless, sweet homeless.
Quote:
Originally Posted by pinkmouse View Post

Thread moved to more appropriate area.
I'm sorry again Pinkmouse and thank you so much
__________________
Warm regards, Som
  Reply With Quote
Old 24th December 2012, 11:45 AM   #23
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2012
Hi csom

check that pin 3 IC1A and the input connectors all have a ground connection as per (3 BAND EQ ) schematic .

Last edited by epicyclic; 24th December 2012 at 11:48 AM.
  Reply With Quote
Old 24th December 2012, 01:38 PM   #24
diyAudio Member
 
csom's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Homeless, sweet homeless.
Quote:
Originally Posted by epicyclic View Post
Hi csom

check that pin 3 IC1A and the input connectors all have a ground connection as per (3 BAND EQ ) schematic .
Thank you so much Epicycle for your kind response.

I compared the schematic and the PCB I made.

They seem to be correct after I fixed my initial mistake as pointed out by Bobo.

But still I will check it again as per your suggestion and report you back.
__________________
Warm regards, Som
  Reply With Quote
Old 28th December 2012, 11:25 AM   #25
diyAudio Member
 
csom's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Homeless, sweet homeless.
Quote:
Originally Posted by epicyclic View Post
Hi csom

check that pin 3 IC1A and the input connectors all have a ground connection as per (3 BAND EQ ) schematic .
You are right!

It is finally solved now. I had to interconnect ground tracks. My bad mistake.

Now everything is working fine. I checked with output from cell phone, mp3 player, CD player, PC... all.

Thank you really so much

Wish you a happy new year
__________________
Warm regards, Som
  Reply With Quote
Old 29th December 2012, 06:52 AM   #26
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2012
Thanks for the problem solved post

Glad you got it working
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB 31-band graphic equalizer Dave Jones Swap Meet 2 13th December 2010 08:31 AM
5 Band Graphic Equalizer NSLogan Chip Amps 2 17th June 2009 03:52 AM
DIY Graphic equalizer? coldfuzion76 Solid State 4 18th March 2008 08:45 AM
Graphic equalizer Buzzy Parts 1 24th July 2007 07:55 PM
Graphic Equalizer Johnny25 Parts 5 29th March 2006 05:33 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:18 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2