no output on skytec pro 240 amp - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Analog Line Level

Analog Line Level Preamplifiers , Passive Pre-amps, Crossovers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12th December 2010, 06:38 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Default no output on skytec pro 240 amp

Hello there guys/girls

i have 2 of the above amps and on both the white phono output (on the back) doesnt seem to be working. On the amps themselves on the front they have a led indicator (left & right)

and left is not iluminating any more allthough the right is, i have tried various cables and plugging into various sound sources to be no availe

i completely have no understanding in this feild and was hoping for some advise

Thanks very much

stuart
  Reply With Quote
Old 13th December 2010, 04:42 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Coffs Harbour, on the east coast
So perhaps the solid state amplifier forum will be more helpful?
__________________
regards
  Reply With Quote
Old 17th March 2011, 02:51 PM   #3
diyAudio Member
 
tiefbassuebertr's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: D-55629 Schwarzerden
go to post #2 about
Skytec PRO240 blown output - circuit diagram?
for schemas.
Who knows the exactly manufacturer in China ??
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
skytec 6950 amp wrong specs on manual joka22 Solid State 0 15th July 2007 08:51 PM
For Sale: McIntosh MC-240 Power Amp mjarve Swap Meet 0 19th April 2005 07:41 PM
help on param. for skytec 902.357 psychosteve Multi-Way 0 2nd November 2004 01:43 PM
Yor Opinion on this MOS-Amp (+-80V IRFP[9]240) tab30 Solid State 7 1st December 2003 12:27 PM
irf 240 or irfp 240 for the aleph scu Pass Labs 2 14th January 2002 06:49 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:20 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2