Looking a schematic for Electrocompaniet ECI4 - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Analog Line Level

Analog Line Level Preamplifiers , Passive Pre-amps, Crossovers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th December 2008, 08:42 PM   #21
pnimrod is offline pnimrod  Hungary
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2008
Hello guys,

I have an ECI-3 and I experience the following problem:

1. When I turn on the amp, 5-6 hours long the sound is great.
2. Then begins a distortion on the high frequencies, but only on the left channel.
3. The distortion is volume-independent.
4. After a few hours the problem is over, the sound is normal, again.

Can somebody give me some advice or a service manual to the ECi-3? I live in Hungary.

Regards,

pnimrod
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrocompaniet ECI-4??? kimschips Solid State 17 13th June 2014 04:47 PM
Hello from an Electrocompaniet Fan PrimeCase Introductions 10 25th September 2012 01:17 PM
Electrocompaniet Help Andypairo Solid State 66 9th July 2008 10:13 AM
Electrocompaniet AW 250 AMP. hogue Solid State 1 1st March 2004 05:48 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:21 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2